Este o jucarie unica, educativa, inovatoare, complexa si creativa,
avand ca grup tinta copiii cu varsta intre 2-11 ani.

Sistemul de tip „creeaza si construieste” se compune din module si componente cu un numar aproape infinit de variatii. Copilul poate construi din acestea dupa bunul sau plac casa, cataratoare, cetate, avion, piscina… pe care le poseda si cu care se joaca singur sau cu colegi de joaca. Varietatea modulelor construite este ingradita doar de imaginatia sa. Ansamblul de jucarie este conceput si montat de catre el insusi. Daca se plictiseste, il demonteaza si folosind modulele si componentele isi construieste o alta jucarie sau  o extinde ori o comlpeteaza pe cea existenta.

Ce avantaje ofera sistemul de joaca QUADRO?

 1. se poate utiliza tot anul, in interior cat si in exterior, in locuinta sau in gradina
 2. simplu de montat, usor de modificat sau de completat
 3. dezvolta dexteritatea copilului si viziunea sa spatiala
 4. asigura spatiu larg pentru creativitate si imaginatie
 5. numar aproape nelimitat de variante posibile pentru modele
 6. se pot construi locuri de joaca stabile si sigure
 7. modulele si componentele diferitelor seturi Quadro sunt compatibile
 8. stabilizat UV si termoplastic; modulele, panourile si conectorii sunt reutilizabile
 9. calitate germana
 10. sase ani de garantie
 11. proiectarea si construirea sunt asistate de programul de proiectare 3D si ghidul de desene cu constructii

 

Jucarie Quadro Basic Oldtimer pentru copiiIn timpul asamblarii copiii incep sa aiba chef sa experimenteze,imaginatia lor avanta si in acest proces capata un rol important creativitatea, dobandirea de experienta, coordonarea ochi-mana si dexteritatea manuala.

Jocurile construite cu succes consolida încrederea în sine a copilului, aducand clar satisfactia succesului. Obiectele, jucariile create cu propria mana au întotdeauna o valoare mai mare pentru copil, deoarece in procesul de proiectare și construcție traieste entuziasmul si plăcerile „fluxului de lucru”. Deoarece activitatea sa creativa este incununata de succes, si joaca devine, de asemenea, mai valoroasă si mai interesanta. Prefera sa implice prietenii in joc pentru a impartasi experientele pozitive cu ei.

Copiii mai mici (cu varsta cuprinsa intre 2-5 ani) vor solicita inca sprijinul parintilor la construirea modelelor.Posibilitatea de a se juca impreuna creeaza posibilitatea trairii experientei cooperarii active in armonie cu parintii.